Onko mämmiä tullut syötyä ynnä muita pääsiäisruokia? Mitä pääsiäispuuhia sopuleilla on? Ajattelin käydä vielä Alkossa katsomassa josko sieltä löytyisi jonkinlaista pääsiäiseen sopivaa olutta.

  • @peemaa
    link
    suomi
    42 months ago

    Pääsiäisyydestään huolimatta aika normaali vkl, eilen töi, maanantai töi, huomenna vanhuksille, tänään animea ja ehkä puhallan pölyt dronesta kun on hyvä sää lentää.

    • @pipariturbiini@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      52 months ago

      Meikämiekkailija on katsonut Overlordin ekan kauden jälkeen tulleet kaudet tässä pääsiäisen ympärillä. Taidan päätyä lukemaan myös kirjat, koska tarina on todella koukuttava, mutta tuntuu että sarja leikkaa erittäin paljon kontekstia pois. Mutta näinhän se yleensä menee, että filmatisointi on pelkkä luuranko siitä alkuperäisestä tarinasta.

      • @peemaa
        link
        suomi
        22 months ago

        Ajattelin kattoa pari jaksoa Solo Levelingiä, ku sitä oli arvioitu Aniwavessa vaikka kuinka paljon lyhyessä ajassa. Nyt on enää yksi jakso kattomatta, kai se sit toimi.

      • MentalEdge
        link
        fedilink
        suomi
        2
        edit-2
        2 months ago

        LNnät ovat todella hyviä.

        Tarinan kokeminen Overlordin monen tusinan hahmon eri näkökulmista on myös mahtavaa, animeen verrattuna missä oikeastaan vaan Ainzin sisäiset ajatukset kuulee ääneen.

        Ja jollei jo löytynyt: !overlord@sopuli.xyz

        Odotellaan siellä innolla kohta tulossa olevaa elokuvaa.